Met meer dan 60 jaar ervaring, zijn wij de experts op het gebied van modeaccessoires. Als groothandelaar kunnen wij onze partners keer op keer verrassen met de nieuwste trends & collecties. Daarnaast onderscheiden we ons met kwalitatief hoogstaande producten.

Bij ons salesteam staat de persoonlijke service centraal. Iedere klant heeft een eigen contactpersoon, die u begeleidt tijdens de inkoop. Gedurende het proces kunnen wij gezamenlijk kijken naar de mogelijkheden voor een collectie/bestelling speciaal voor u op maat gemaakt. Hier kan gedacht worden aan ondersteuning van het creëren van een geheel eigen label. Uiteraard dragen wij de zorg voor de exclusiviteit van alle eigen labels. Tot slot kunnen wij samen met u naar oplossingen kijken voor onderwerpen op het gebied van het verkoop proces.
 


----- PERSBERICHT -----
 
HOUTEN, 24 MAART 2017
 

ESPRIT SLUIT NIEUWE LICENTIE SAMENWERKING MET VERSTEEGH MODEACCESSOIRES

Esprit is per 1 juli 2017 een nieuwe licentieovereenkomst aangegaan met Versteegh modeaccessoires. In deze samenwerking biedt Versteegh, met meer dan 60 jaar ervaring als groothandel, waardevolle kennis en expertise op het gebied van modeaccessoires. Door een excellent netwerk van leveranciers kan Versteegh korte en betrouwbare levertijden waarborgen. Esprit zal internationaal in eigen winkels, bij de franchise partners en webshop de exclusief ontwikkelde modeaccessoires aanbieden.

Maria Pambori, VP Head of Global Licenses/Product Esprit: „Samen met onze nieuwe partner willen wij onze klanten inspireren met een aantrekkelijk productportfolio, gebaseerd op de nieuwste trends uit de branche en omgezet naar de filosofie van het merk Esprit. In Versteegh hebben wij een partner gevonden die grote waarde hecht aan kwaliteit en beschikt over een uitgesproken gevoel voor trends, waardoor onze wensen in hoge mate worden ingevuld”.

„Het merk Esprit biedt door haar positionering een ideaal platform voor onze producten. Wij verheugen ons erop om de Esprit klanten kennis te laten maken met onze collectie en kijken uit naar de samenwerking met onze partner“, zegt Frans Lenting, verkoopdirecteur van Versteegh.

 
---- EINDE ----
 
Contact           
Versteegh modeaccessoires              
Sanne Linnebank       
Telefoon: +31 30 6342349        
E-Mail: marketing@versteegh.eu
www.versteegh.eu